SzóKiMondóka

– A világ szóról szóra!

Egy interaktív, készségfejlesztő játék 2-6 éves kisgyermekek számára

Érezted már úgy, hogy

Fejlesztő játékot keresel...

…de nem vagy biztos benne melyikkel tudod gyermeked beszédét a legjobban fejleszteni

Elvinnéd magaddal az útra...

…de a legtöbb játék túl nagy, hogy beleférjen a bőröndbe?

Kétnyelvű a gyermeked...

…és szeretnéd a magyar anyanyelvét erősíteni benne?

Akkor a SzóKiMondóka játék neked szól!

Energia levezető időtöltés, nyugodt légkör megteremtésével​

Elmélyültebb játékra van lehetőség

Sokfélét lehet vele játszani a gyermek hangulatához, napszakhoz igazítva

Mit tartalmaz, a SzóKiMondóka Család játékcsomagja?


Egy zenés, interaktív kisfilmet


Illusztrált, színes szókártyákat


Mesekönyet “Lackfi János: Zozó és a hajrengeteg” címmel


Tippeket szülőknek, hogy milyen fejlesztő játékokat játszhatunk együtt

Ez neked való ha:

Nem neked való, ha:

Mi lenne, ha...

 találnál egy olyan játékot, mely…

nemcsak szórakoztat, minőségi közös időtöltést biztosít…

hanem játékos tanulást is?

Mennyi ez valójában?

Ezzel a játékcsomaggal komplex módon fejlesztheted gyermeked:

Összértéke: 12.000 Ft.

SzóKiMondóka játékcsomag sorozat első része: a Család, már 2017-ben, megjelenése utáni első évben elnyerte az “Ország játéka” díjat készségfejlesztő kategóriában, mind a szakmai zsűri, mind pedig a közönség szavazata alapján.

 

A csomag valódi  értéke 12.000 Ft

Viszont, hogy még ennél is jobban megérje
neked, most

csak 12.000 Ft 7770 forint!

Ti mondtátok

,,Mikor megvettük az első játékcsomagot (Család), [...] az apuka csak belement hogy jó vegyük meg. [..] valamelyik nap azt mondta: − Sok játéka van a gyerkőcnek, de ezek a legjobbak!− [...] köszönöm hogy rátok találtam [...] a gyerkőc nagyon sokat fejlődik vele”
Tóthné Lányi Nikolett, Budapest
"Ma meg is érkezett a csomag! Nagyon örült a fiam (22 hós) neki! Épp altatás előtt jött meg, 1 órát játszottunk vele, alig akarta letenni! [...] Már most szeretjük! Rengetegféleképp lehet vele játszani, fantasztikus csomag! Hálásan köszönjük!"
Borostyánné Németh Andrea Alexandra, Budapest
"[…] csak 3 napja foglalkozunk a Szókimondókával, (a szinte 3 éves fiam még csak szavakat mond, elég keveset, de nap mint nap egyre többet) [...] már ma 3 kártyát ismert fel az írott felével (valami fantasztikus érzés, milyen gyorsan tanul belőle)..."
Balló Kamilla, Svájc

Töltsd ki az űrlapot és rendeld meg most!

Megrendelés menete:

Gyakori kérdések

A gyermek minél kisebb, annál többet és gyorsabban tanul. 2-3 éves kora körül is még rengeteg új információval találkozik naponta. Ezek közé tartozik a nyelv is, ami egy igen bonyolult jelrendszer és csak lépésről lépésre elsajátítható. A SzóKiMondóka használata segíti a nyelvvel való ismerkedést, annak megtanulását, az anyanyelv “beültetését” különböző módokon. A gyerekdalok és mondókák a nyelv ritmusát közvetítik egész pici kortól kezdve. A szavakkal való ismerkedés segíti a beszédkészséget, a kommunikációt. Végül, a könyvben található magyaros szófordulatok pedig a nyelv finomságainak, olykor visszásságainak humorát érzékeltetik rendkívül szórakoztató formában.

A SzóKiMondóka az egyetlen fejlesztő játék a szavakkal, amely egy komplex, átgondolt, és jól felépített rendszerben ismerteti meg a gyermekeket az őket körülvevő világgal. Szóról szóra mutatja be a gyermeknek az őt körülvevő természetet, az évszakokat, a színeket, az állatokat, a testrészeket, stb. Teszi ezt oly módon, hogy közben interakciókat generál a szülőkkel, családtagokkal, fejleszti a gondolkodást, a beszédet, a mozgást, a zenei érzéket és az érzelmi-szociális intelligenciát.

Külföldön nevelkedő gyermekek esetében sokat találkozom ezzel a kérdéssel. A második nyelv ismerete egy másik kultúra ismeretét is magával hozza. Gondolj bele, hogy gyermeked könnyedén olvashat felnőtt fejjel is magyar irodalmat, hallgathat otthonról híreket. Tarthatja a kapcsolatot a családdal. Sokkal könnyebben tanul meg harmadik idegen nyelvet, ha kettőt már tud. Olvasottabb, műveltebb lesz, sokrétűbb lesz a gondolkodásmódja. Hatalmas kincs egy nyelv tudása, s a magyar különösen azok közé a nyelvek közé tartozik, amelyet nem könnyű később, felnőtt fejjel megtanulni. A SzóKiMondóka megalkotásának ez volt az elsődleges motívuma, hogy a saját gyermekeimben mélyen elültessem az anyanyelvük gyökereit és játékos formában ismerkedjenek vele.

Általános Szerződési Feltételek

Hangszínező

Adatvédelmi nyilatkozat